OUD - info
Zangboekje Haspengouw Ziiingt

ConceptHet concept van Haspengouw Ziiingt is zeer simpel: Vanaf 19.00 uur begint het voorprogramma door een Limburgse heldin: INE. Daarna zullen twee professionele bands zorgen voor de nodige ambiance. Guga Baul neemt zijn Radio Guga mee naar de Grote Markt. Nadien zorgen Jelle Cleyman en zijn El Bandido's voor een enorm feest.


De liedjes zijn zo gekozen dat jong en oud er zeker van kan genieten. Tot slot zorgen we voor een spetterende afsluiter. Plezier gegarandeerd!


Timing Haspengouw Ziiingt 201918.30     Opening festivalterrein

19.00     INE

20.00    Radio Guga

22.00    Jelle Cleymans & zijn El Bandido's

00.30    Einde Haspengouw Ziiingt 2019


100% goed weer garantieNieuw in 2019: 100% goed weer garantie. We zorgen namelijk voor een groot afdak van 600

m² indien de weergoden ons niet goed gezind zijn. Maar natuurlijk gaan we uit van een stralende zomerdag. Geniet van de terrasjes rondom de Grote Markt. Laat je verwennen aan onze foodtrucks en bestel een verfrissend pintje of een cava op één van onze drie togen die worden uitgebaat door plaatselijke verenigingen!

Eerste noten door INEINE, een naam die zeker al her en der al een belletje doet rinkelen, is een jonge, getalenteerde madam uit Limburg, die al in haar jonge jaren gefascineerd was door grote namen zoals Johnny Cash en Bruce Springsteen. Zo was ze reeds te horen alle radiostations en stond ze al op de podia van oa. Suikerrock, de Gentse Feesten, Pukema, etc …! INE was ook de MNM Rising star in 2018.


In 2019 staat ze voor de derde keer op het podium van Haspengouw Ziiingt. Net zoals in 2017 en 2018 kijken we ook dit jaar uit naar wat deze straffe madam in petto heeft!


Radio GUGARadio Guga is de live-band rond maestroloog Guga Baúl.

 

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

 

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live-band, maar uiteraard mét zangimitatie en de nodige humor.

 

Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen of Arno. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium.


De band heeft er enkele fijne festivalzomers opzitten met o.a. concerten op de hoofdpodia van Marktrock Leuven, Genk on Stage, Gentse Feesten, Paulusfeesten, het Rivierenhof. Daarnaast tourde Radio Guga in 2015 en 2016 doorheen meer dan 45 uitverkochte theaterzalen met als kers op de taart een 'victory lap' langsheen topzalen in 5 grote Vlaamse steden. Radio Guga, Music Maestro!


Jelle Cleymans & zijn El Bandido'sJelle Cleymans komt terug naar Haspengouw Ziiingt en neemt geweldige gasten mee naar de Grote Markt van Sint-Truiden!


Dat Jelle Cleymans een oprechte liefde koestert voor de betere Nederlandstalige levensliederen, weet intussen zowat iedereen. Daarom besliste hij voor de gelegenheid volgende zomer zijn muzikale rovers, oftewel zeskoppige band samen te roepen voor een tournee door Vlaanderen!
 
En dat smartlappen niet alleen zijn “guilty pleasure” zijn,
bewijst hij door telkens twee van zijn El Bandido’s (bekende vrienden/vriendinnen) uit te nodigen met een even groot hart voor meezingers.
 
Van Hazes tot Sommers, Van Tura tot Zangeres zonder naam; hun bekendste liedjes en melodieën zullen heldhaftig meegezongen worden door jong en oud.
Er zal geen Vlaams plein meer veilig zijn voor
Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s.


De mogelijke El Bandido’s zijn: 

CLARA CLEYMANS
JAMES COOKE
JONAS VAN GEEL
BARBARA DEX
LUCAS VAN DEN EYNDE
GERT VERHULST


Houd dus zeker onze Facebook pagina en Instagram account in de gaten om te weten te komen wie de gastzangers en/of zangeressen zullen zijn!