Artiesten-CleymansEnVanGeel
Haspengouw Ziiingt

CLEYMANS & VAN GEEL


Haspengouw Ziiingt 2021 | 22u30


Wat ooit begon als een oudejaarsavondgrap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatieve tijgers spelen al meer dan 15 jaar het dak eraf.

Dat Cleymans & Van Geel sfeermakers pur sang zijn, bleek tijdens het recente seizoen van het VTM-programma 'Liefde voor Muziek'. De boezemvrienden weten hoe een publiek te entertainen met hun mix van eigen nummers, Nederlandstalige covers en de nodige dosis humor. 


Jelle Cleymans & Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun liefde voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een oudejaarsavondgrap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatieve tijgers spelen al meer dan 15 jaar het dak eraf en brachten vorig jaar hun titelloze debuutplaat uit. Momenteel scoren ze met hun allernieuwste single ‘En Route’, hun cover van het nummer van Tourist LeMC.


Haspengouw Ziiingt is hen niet onbekend. In 2017 kon je het duo reeds aanschouwen op ons gratis familiefestival. Zij waren de eerste headliner van Haspengouw Ziiingt ooit. En nu ook onze eerste headliner post-Corona. Onze tip: doe uw dansschoenen maar aan!