Programma
Zangboekje Haspengouw Ziiingt

ConceptHet concept van Haspengouw Ziiingt is zeer simpel: Vanaf 18.30 uur begint het voorprogramma: herkenbare en dansbare live muziek met de leukste hits. Daarna begint het zangfeest: minimum 30 meezingers worden door onze liveband gebracht. Op het plein worden 2.000 gratis programmaboekjes uitgedeeld. IEDEREEN mag LUIDkeels meezingen.

De liedjes zijn zo gekozen dat jong en oud er zeker van kan genieten. Tot slot zorgen we voor een spetterende afsluiter. Plezier gegaranceerd!


Timing Haspengouw Ziiingt 201818.30     De Boerebloos

19.00     INE

20.15     Start zangfeest "Haspengouw Ziiingt" met Raf Van Brussel en Ianthe Tavernier

22.00    Start dansfeest De Romeo's

23.30    Afsluiter Haspengouw Ziiingt

00.00    Einde Haspengouw Ziiingt 2018


Starten met een spetterend voorprogramma2 lokale groepen / artiesten gaan mee zorgen voor een geweldige start van Haspengouw Ziiingt. Vanaf 18u30 zorgen we voor live muziek.


De eerste groep die wij aan jullie willen voorstellen is De Boerebloos. Zij brengen oa. hun eigen interpretatie van het Limburgs Volkslied. Ze spelen van op het plein en zijn mobiel. Origineel, gedurfd en enorm leuk. Sfeer verzekerd!

Eerste noten door INEINE, een naam die zeker al her en der al een belletje doet rinkelen, is een jonge, getalenteerde madam uit Limburg, die al in haar jonge jaren gefascineerd was door grote namen zoals Johnny Cash en Bruce Springsteen. Zo was ze reeds te horen alle radiostations en stond ze al op de podia van oa. Suikerrock, de Gentse Feesten, Pukema, etc …!

Maar 2018 belooft nog veel meer … want is INE ook volledig klaar om aan een nieuw muzikaal hoofdstuk te beginnen, samen met haar muzikanten/band Midas Wouters, Ruben Degeest, Benjamin Jacobs, Michael Asnot en Dennis Boonen maakt zij de podia onveilig met een playlist waar oa. nummers op prijken van Bear’s Den, Ben Howard, Kaleo, Netsky, etc … Momenteel is INE ook volop aan het experimenteren met haar eigen nummers, die wij op Haspengouw Ziiingt op jullie gaan loslaten!!


Zangfeest onder leiding van

Raf Van BrusselRaf Van Brussel, is een Vlaamse zanger, songwriter en ook nog radiopresentator bij JOE FM. Tijdens Haspengouw Ziiingt is hij onze zangmeester, presentator en dirigent.

Hij neemt speciaal zijn liveband mee en zorgt voor de goede gang van zaken op het podium. En wie weet... heeft hij nog enkele verassingen voor jullie in petto!


Gastzangeres Ianthe TavernierU kent haar als actrice uit de musicals Wicked en The Little Mermaid, of als Floor Lommelen uit De Buurtpolitie en van haar deelname bij Steracteur Sterartiest. Wij kennen haar vooral als een steengoede zangeres! Ianthe heeft al in verschillende professionele musicals meegespeeld en was lid van de coverband 'De Grietjes", samen met Isabelle A en Anneke van Hooff. Met Isabelle A vormt ze het duo Les Copines.


Tijdens Haspengouw Ziiingt zal Ianthe samen met Raf het zangfeest professioneel begeleiden en zorgen voor een geweldig leuke zangavond!Dansfeest met De Romeo'sChris van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi. Beter bekend als De Romeo's. Sinds 2003 zorgen ze voor meer sfeer en ambiance in heel Vlaanderen. Tophits zoals Naar de kermis, Viva De Romeo's, We gaan weer feesten en Vlaanderen feest zullen zeker de revue passeren. Samen staan ze al meer dan 15 jaar op de planken en dat zal Haspengouw geweten hebben.

Vingertje in de lucht, bierfles in de hand en alles geven: ambiance verzekerd!


Haspengouw Ziiingt


Haspengouw Ziiingt is een gratis familiefeest op

20 juli en gaat door op de Grote Markt van

Sint-Truiden.

Klik hier voor het reglement van inwendige orde van Haspengouw Ziiingt.

Contacteer ons


CONRAD CONSULTING nv

Special Events Engineering ®


Email: info@haspengouwziiingt.be

Facebook: www.facebook.com/HaspengouwZiiingt