Concept
Zangboekje Haspengouw Ziiingt

Concept

 

Het concept van Haspengouw Ziiingt is zeer simpel: Vanaf 18.30 begint het voorprogramma: herkenbare en dansbare live muziek met de leukste hits. Daarna begint het zangfeest: minimum 30 meezingers worden door onze liveband gebracht. Op het plein worden 2.000 gratis zangboekjes uitgedeeld met daarin de teksten van alle liedjes. Je kan deze ook volgen op een groot scherm. Iedereen mag luidkeels meezingen. De liedjes zijn zo gekozen dat jong en oud er zeker van kan genieten.

 

Timing Haspengouw Ziiingt 2017

 

 

18.30

'Deuren' open | Start voorprogramma

19.30

Start zangfeest "Haspengouw Ziiingt" deel 1

20.15

Pauze

20.45

Start zangfeest "Haspengouw Ziiingt" deel 2

21.30

Pauze

22.00

Start dansfeest "Cleymans en Van Geel"

23.30

Afsluiter Haspengouw Ziiingt

00.00

Einde Haspengouw Ziiingt 2017

Starten met een spetterend voorprogramma

 

4 extra groepen / artiesten gaan mee zorgen voor een geweldige start van Haspengouw Ziiingt. Vanaf 18u30 zorgen we voor live muziek.

 

De eerste groep die wij aan jullie willen voorstellen is De Boerebloos. Zij brengen oa. hun eigen interpretatie van het Limburgs Volkslied. Sfeer verzekerd!

 

Daarnaast willen wij graag Facette aan jullie voorstellen.

Dit is een jonge band uit het hartje van Haspengouw. Ze leggen zich vooral toe op covers en maken er dan ook volledig hun eigen ding van. Ze begonnen samen aan het avontuur met een inzending als trio in The Voice van Vlaanderen. Nu zijn ze uitgegroeid tot één van de vaste waardes in de Limburgse muziekwereld!

 

Ook Jeugdkoor Djada zal op ons podium schitteren! Dit is eerst en vooral een gezellige vriendengroep. Een groep van jongeren die een gemeenschappelijke passie hebben: muziek. Leden zijn bij hen welkom vanaf 12 jaar. Ze repeteren elke vrijdag in Sint-Truiden en zijn alvast helemaal klaar voor een geweldige performance op Haspengouw Ziiingt 2017

 

Haspengouw Ziiingt Raf Van Brussel

Zangfeest onder leiding van Raf Van Brussel

 

Raf Van Brussel, is een Vlaamse zanger, songwriter en ook nog radiopresentator bij JOE FM. Tijdens Haspengouw Ziiingt is hij onze zangmeester, presentator en dirigent.

Hij neemt speciaal zijn liveband mee en zorgt voor de goede gang van zaken op het podium. En wie weet... heeft hij nog enkele verassingen voor jullie in petto!

 

Gastzangeres Geena Lisa

 

Tijdens het zangfeest zal Raf bijgestaan worden door niemand minder dan Geena Lisa!

Geena Lisa is een Vlaamse omroepster, presentatrice en zangeres. Ze is bekend van het VRT-programma Fata Morgana en was ze twee seizoenen lang jurielid van het programma Steracteur Sterartiest. Daarnaast is ze bekend als presentatrice bij Radio 2/

Geena zal samen met Raf het zangfeest in goede banen leiden!

 

 

Haspengouw Ziiingt Cleymans en Van Geel

Dansfeest met Cleymans en Van Geel

 

Bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel hebben samen met een formatie professionele muzikanten een covergroep in elkaar gestoken die maar één doel heeft: jullie avond op zijn kop zetten!

 

De eigenzinnige interpretatie die ze geven aan talloze, onsterfelijke Nederlandstalige hits maakt van ons festival een knallende party. Het repertoire gaat van Gorki tot Frank Boeijen, van Clouseau tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud en ga zo maar door...

 

De spitsvondige interactie tussen Jelle & Jonas zorgt regelmatig voor hilarische toestanden.

Vingertje in de lucht, bierfles in de hand en alles geven: ambiance verzekerd!

 

Contacteer ons

 

CONRAD CONSULTING nv

Special Events Engineering ®

 

Email: info@haspengouwziiingt.be

Facebook: www.facebook.com/HaspengouwZiiingt

 

© Conrad Consulting 2016 - 2018

Haspengouw Ziiingt

 

Haspengouw Ziiingt is een gratis familiefeest op

20 juli en gaat door op de Grote Markt van

Sint-Truiden.